Rijscholen in Amsterdam-Zuidoost

23 rijscholen gevonden in Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een rijschool in Amsterdam-Zuidoost of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Amsterdam-Zuidoost, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Amsterdam-Zuidoost werken ook in plaatsen als Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Badhoevedorp, Boesingheliede, Halfweg, Leimuiden, Lijnden, Uithoorn, Zaandam, of Zwanenburg

Slagingskans in Amsterdam-Zuidoost

Hier tref je een overzicht van alle 23 rijscholen in Amsterdam-Zuidoost waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage in Amsterdam-Zuidoost ligt met 38% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Amsterdam-Zuidoost gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Amsterdam-Zuidoost

Statistieken voor Amsterdam-Zuidoost

23

rijscholen

38%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Amsterdam-Zuidoost bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Amsterdam-Zuidoost zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Amsterdam-Zuidoost

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Amsterdam-Zuidoost?

  Er zijn 23 rijscholen in Amsterdam-Zuidoost waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Amsterdam-Zuidoost?

  De beste rijschool van Amsterdam-Zuidoost is High Quality Drivingschool Holland met een gemiddeld slagingspercentage van 59%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Amsterdam-Zuidoost?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Amsterdam-Zuidoost is 38%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Amsterdam-Zuidoost?

  Een rijles bij een rijschool in Amsterdam-Zuidoost kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Amsterdam-Zuidoost volgen?

  Bij een van de 23 rijscholen in Amsterdam-Zuidoost kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Amsterdam-Zuidoost en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Amsterdam-Zuidoost rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Amsterdam-Zuidoost te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Amsterdam-Zuidoost heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.