Nieuws en informatie over rijlessen

klantenvertellen 19-07-2024

Klantenvertellen.nl toegevoegd aan rijschoolprofielen

Rijlessen.nl en Klantenvertellen.nl zijn een samenwerking aan gegaan om de transparantie binnen de rijscholenbranche en daaruit voortvloeiende betrouwbaarheid te verhogen. Vanaf vandaag zullen de ervaringen en waarderingen van het reviewplatform worden opgenomen binnen de profielen en het algoritme van onze website. Dit biedt leerlingen een uitgebreid en onafhankelijk inzicht in de kwaliteit en werkwijze van rijscholen.
lees meer...
William Dieckmann Rosmalen 12-07-2024

Interview: William Dieckmann van Rijschool De Draak uit Rosmalen

Om leerlingen een kijkje te geven achter de schermen van een rijschool gaan wij in gesprek met de personen er achter.  Aan de hand van een aantal vragen komen we meer over de rijschool en instructeur te weten.  We beginnen met William Dieckmann, de oprichter van Rijschool de Draak uit Rosmalen. Als enthousiaste gebruiker van ons platform en relatief nieuw binnen de branche, hebben we hem geïnterviewd.
lees meer...
Scooter rijden 20-05-2024

Regels voor het halen van je bromfiets of scooter rijbewijs

Het behalen van je AM-rijbewijs, oftewel je bromfiets- of scooterrijbewijs , is een grote stap richting meer vrijheid en zelfstandigheid. Of je nu snel naar school, werk of vrienden wilt kunnen rijden, met een bromfiets of scooter ben je flexibel en onafhankelijk. Hier lees je alles wat je moet weten over het halen van je AM-rijbewijs volgens de Nederlandse wetgeving, van de minimale leeftijd tot de examens en de uiteindelijke aanvraag van je rijbewijs
lees meer...