nieuwe website

Onze vernieuwde website is live!

Met meer functies en mogelijkheden!

Chantal van Beek
08-06-2024
3 minuten

Op 1 juni zijn we live gegaan met de nieuwe versie van ons platform. Compleet vernieuwd, met meer functies en informatie met maar één doel, leerlingen en rijscholen aan elkaar koppelen.

Toen wij begonnen met rijlessen.nl hadden we maar 1 doel. De rijschoolbranche ondersteunen in het matchingproces tussen leerlingen en rijscholen. Omdat de wachttijden bij sommige rijscholen tot wel een jaar op kunnen lopen wilden wij een platform oprichten waar leerlingen binnen enkele stappen een goede en beschikbare rijschool kunnen vinden.

Met onze eerste versie die wij begin 2023 lanceerden was de eerste stap gezet. Met de opgedane kennis en feedback van gebruikers zijn wij aan de slag gegaan om een compleet nieuwe versie te ontwikkelen. Met een fris design, nog snellere technologie en functies om het proces van vinden van een rijschool te versnellen hebben wij de stap gezet om de beste en meest informatieve website te worden op weg naar je rijbewijs.

Voor leerlingen

De grootste toevoeging is de oranje knop rechts onderin op vele pagina's. Dit is het startpunt om heel snel meerdere rijscholen te vragen naar de beschikbaarheid naar jouw type rijles op het door jou gewenste moment. Of je je scooter rijbewijs wilt halen, of je motorrijbewijs, jij komt er heel snel achter welke rijschool je daarbij kunt onderteunen. 

Voor leerlingen hebben we nog meer tools en informatie beschikbaar ter ondersteuning van het starten met rijlessen, tot het ophalen van je rijbewijs. Zo hebben we een vernieuwde sectie voor de theorie kant waar je uitleg krijgt over het theorie examen, maar ook kunt werken aan je kennis over zaken zoals verkeersborden.

Ook de profielen van rijscholen zijn compleet op de schop gegaan. Met nog meer informatie en bijvoorbeeld reviews kunnen leerlingen een duidelijk beeld krijgen van de betreffende rijschool. Zo wordt altijd de juiste keuze gemaakt.

Voor rijscholen

Voor rijscholen hebben we ook een compleet nieuwe beheeromgeving ontwikkeld. Hier kunnen eigenaren hun rijschoolprofiel beheren en in contact komen met leerlingen. Van het opstellen van een menukaart tot het toevoegen van foto's.

rijschool aanvragen

Om hier gebruik van te kunnen maken, kan je in een paar stappen een account aanmaken en profiteren van alle voordelen.

Hulp nodig? Of suggesties?

Mochten er vragen zijn of heb je suggesties voor ons platform? Stuur ons een mailtje via info@rijlessen.nl

Heel veel plezier met het gebruik en succes met het halen van je rijbewijs of het beheer van je rijschool!