Rijscholen in Dedemsvaart

8 rijscholen gevonden in Dedemsvaart

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Dedemsvaart of omgeving! Woon je niet in Dedemsvaart, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Dedemsvaart werken ook in plaatsen als Arriën, Balkbrug, Dedemsvaart, Drogteropslagen, Kerkenveld, Linde, Rheezerveen, Slagharen, Witharen, of Zuidwolde

Slagingskans in Dedemsvaart

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 8 rijscholen in Dedemsvaart en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Dedemsvaart ligt met 63% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Dedemsvaart gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Dedemsvaart

Statistieken voor Dedemsvaart

8

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Dedemsvaart en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Dedemsvaart zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Dedemsvaart

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Dedemsvaart?

  Er zijn 8 rijscholen in Dedemsvaart waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Dedemsvaart?

  De beste rijschool van Dedemsvaart is Auto- en Motorrijschool "good to see you" met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Dedemsvaart?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Dedemsvaart is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Dedemsvaart?

  Een rijles bij een rijschool in Dedemsvaart kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Dedemsvaart volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Dedemsvaart kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Dedemsvaart en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Dedemsvaart rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Dedemsvaart te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Dedemsvaart heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.