Rijscholen in Eckelrade

2 rijscholen gevonden in Eckelrade

Ben je op zoek naar een rijschool in Eckelrade of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Eckelrade woont of in de buurt zoals in Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Gulpen, Heijenrath, Ingber, Maastricht, Margraten, Mheer, Noorbeek, Reijmerstok, Scheulder, Sint Geertruid, Slenaken, of Valkenburg, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Eckelrade

Er zijn in Eckelrade 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 76%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Berg en Terblijt (1), Eckelrade (2), Eijsden (4), Gronsveld (1), Gulpen (1), Maastricht (32), Margraten (4), Sint Geertruid (1), en Valkenburg (6) een aantal rijscholen die rijlessen in Eckelrade aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Eckelrade heb je in Gronsveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Eckelrade. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Eckelrade
kaart rijscholen Eckelrade

Statistieken voor Eckelrade

2

rijscholen

76%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Eckelrade

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Eckelrade en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Eckelrade en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Eckelrade zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Eckelrade

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Eckelrade?

  Er zijn 2 rijscholen in Eckelrade waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Eckelrade?

  De beste rijschool van Eckelrade is Marc Tychon met een gemiddeld slagingspercentage van 84%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Eckelrade?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Eckelrade is 76%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Eckelrade?

  Een rijles bij een rijschool in Eckelrade kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Eckelrade volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Eckelrade kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Eckelrade en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Eckelrade rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Eckelrade te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Eckelrade heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.