Rijscholen in Etten-Leur

18 rijscholen gevonden in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een rijschool in Etten-Leur of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bosschenhoofd, Breda, Etten-Leur, Hoeven, Langeweg, Moerdijk, Oudenbosch, Prinsenbeek, Sint Willebrord, Sprundel, of Zevenbergen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Etten-Leur. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Etten-Leur

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 18 rijscholen in Etten-Leur en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Rijscholen in Etten-Leur doen het gemiddeld 12% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 45% slaagt voor het eerste rijexamen in Etten-Leur. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Etten-Leur een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Etten-Leur

Statistieken voor Etten-Leur

18

rijscholen

45%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Etten-Leur bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Etten-Leur zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Etten-Leur

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Etten-Leur?

  Er zijn 18 rijscholen in Etten-Leur waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Etten-Leur?

  De beste rijschool van Etten-Leur is Verkeersschool Voesenek met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Etten-Leur?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Etten-Leur is 45%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Etten-Leur?

  Een rijles bij een rijschool in Etten-Leur kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Etten-Leur volgen?

  Bij een van de 18 rijscholen in Etten-Leur kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Etten-Leur en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Etten-Leur rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Etten-Leur te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Etten-Leur heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.