Rijscholen in Geervliet

2 rijscholen gevonden in Geervliet

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Geervliet of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Geervliet woont of in de buurt zoals in Abbenbroek, Botlek, Brielle, Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Maassluis, Nieuw-Beijerland, Oudenhoorn, Rozenburg, Simonshaven, Spijkenisse, Vierpolders, Vlaardingen, Vondelingenplaat, Zuidland, of Zwartewaal, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Geervliet

We hebben 2 rijscholen in Geervliet voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 54%. Mocht er in Geervliet geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Brielle (2), Geervliet (2), Hekelingen (1), Hellevoetsluis (11), Hoogvliet (14), Maassluis (14), Rozenburg (6), Simonshaven (1), Spijkenisse (26), en Vlaardingen (24). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Geervliet aanbieden.

In Brielle ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 61%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Geervliet.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Spijkenisse. Daar zijn 26 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Spijkenisse op 51%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Geervliet. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Geervliet
kaart rijscholen Geervliet

Statistieken voor Geervliet

2

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Geervliet

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Geervliet en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Geervliet en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Geervliet zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Geervliet

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Geervliet?

  Er zijn 2 rijscholen in Geervliet waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Geervliet?

  De beste rijschool van Geervliet is MotoWise met een gemiddeld slagingspercentage van 77%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Geervliet?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Geervliet is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Geervliet?

  Een rijles bij een rijschool in Geervliet kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Geervliet volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Geervliet kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Geervliet en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Geervliet rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Geervliet te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Geervliet heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.