Rijscholen in Gronsveld

1 rijschool gevonden in Gronsveld

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Gronsveld of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Gronsveld, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Gronsveld werken ook in plaatsen als Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Maastricht, Margraten, Mheer, Noorbeek, Reijmerstok, of Sint Geertruid

Slagingskans in Gronsveld

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Gronsveld ook een aantal rijscholen. In Berg en Terblijt (1), Bunde (5), Eckelrade (2), Eijsden (4), Gronsveld (1), Maastricht (32), Margraten (4), en Sint Geertruid (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Gronsveld geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Gronsveld het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Gronsveld.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Gronsveld of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Gronsveld

Statistieken voor Gronsveld

1

rijscholen

100%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Gronsveld en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Gronsveld zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Gronsveld

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Gronsveld?

  Er is 1 rijschool in Gronsveld waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Gronsveld?

  De beste rijschool van Gronsveld is Autorijschool van Gelooven met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Gronsveld?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Gronsveld is 100%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Gronsveld?

  Een rijles bij een rijschool in Gronsveld kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Gronsveld volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Gronsveld kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Gronsveld en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Gronsveld rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Gronsveld te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Gronsveld heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.