Rijscholen in Hardenberg

8 rijscholen gevonden in Hardenberg

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Hardenberg of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Hardenberg zoals Ane, Anerveen, Anevelde, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, De Krim, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Hardenberg, Heemserveen, Holtheme, Hoogenweg, Loozen, Lutten, Mariënberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Slagharen, of Venebrugge dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Hardenberg

Hier tref je een overzicht van alle 8 rijscholen in Hardenberg waaruit je kunt kiezen.

De kans van slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Hardenberg ligt met 64% heel wat hoger dan in der rest van Nederland (57%). Als dat geen succes wordt!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Hardenberg gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hardenberg
kaart rijscholen Hardenberg

Statistieken voor Hardenberg

8

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hardenberg

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hardenberg en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hardenberg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hardenberg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hardenberg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hardenberg?

  Er zijn 8 rijscholen in Hardenberg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hardenberg?

  De beste rijschool van Hardenberg is Rijschool Ligtenberg met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hardenberg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hardenberg is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hardenberg?

  Een rijles bij een rijschool in Hardenberg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hardenberg volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Hardenberg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hardenberg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hardenberg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hardenberg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hardenberg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.