Rijscholen in Harderwijk

20 rijscholen gevonden in Harderwijk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Harderwijk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Ermelo, Harderwijk, Hierden, Hulshorst, of Zeewolde woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Harderwijk. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Harderwijk

Hier tref je een overzicht van alle 20 rijscholen in Harderwijk waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Harderwijk ligt op 63%. Dat is met 6% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Harderwijk een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Harderwijk
kaart rijscholen Harderwijk

Statistieken voor Harderwijk

20

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Harderwijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Harderwijk en omgeving

alle rijscholen in Harderwijk bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Harderwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Harderwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Harderwijk?

  Er zijn 20 rijscholen in Harderwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Harderwijk?

  De beste rijschool van Harderwijk is Verkeersschool Venhar Duman met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Harderwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Harderwijk is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Harderwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Harderwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Harderwijk volgen?

  Bij een van de 20 rijscholen in Harderwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Harderwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Harderwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Harderwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Harderwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.