Rijscholen in Hellendoorn

2 rijscholen gevonden in Hellendoorn

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Hellendoorn of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Hellendoorn zoals Daarle, Haarle, Hellendoorn, Hoge Hexel, Lemele, Luttenberg, Nijverdal, Notter, Wierden, of Zuna dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Hellendoorn

In Hellendoorn hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 74% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Daarle (2), Haarle (3), Hellendoorn (2), Nijverdal (7), en Wierden (4) rijscholen gevonden die in Hellendoorn rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Hellendoorn heb je in Hellendoorn. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijverdal. Daar zijn 7 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijverdal op 72%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Hellendoorn. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hellendoorn
kaart rijscholen Hellendoorn

Statistieken voor Hellendoorn

2

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hellendoorn

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hellendoorn en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Hellendoorn en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hellendoorn zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hellendoorn

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hellendoorn?

  Er zijn 2 rijscholen in Hellendoorn waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hellendoorn?

  De beste rijschool van Hellendoorn is Rijopleiding Edwin Rutgers met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hellendoorn?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hellendoorn is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hellendoorn?

  Een rijles bij een rijschool in Hellendoorn kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hellendoorn volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Hellendoorn kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hellendoorn en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hellendoorn rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hellendoorn te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hellendoorn heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.