Rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht

10 rijscholen gevonden in Hendrik-Ido-Ambacht

Ben je op zoek naar een rijschool in Hendrik-Ido-Ambacht of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Hendrik-Ido-Ambacht woont of in de buurt zoals in 's-Gravendeel, Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Noorden, Oud-Alblas, Papendrecht, Puttershoek, Ridderkerk, Rotterdam, Stolwijk, of Zwijndrecht, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Hendrik-Ido-Ambacht

Hier tref je een overzicht van alle 10 rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage in Hendrik-Ido-Ambacht ligt met 51% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Hendrik-Ido-Ambacht een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hendrik-Ido-Ambacht
kaart rijscholen Hendrik-Ido-Ambacht

Statistieken voor Hendrik-Ido-Ambacht

10

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hendrik-Ido-Ambacht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hendrik-Ido-Ambacht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hendrik-Ido-Ambacht?

  Er zijn 10 rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hendrik-Ido-Ambacht?

  De beste rijschool van Hendrik-Ido-Ambacht is WK Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hendrik-Ido-Ambacht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hendrik-Ido-Ambacht?

  Een rijles bij een rijschool in Hendrik-Ido-Ambacht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hendrik-Ido-Ambacht volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hendrik-Ido-Ambacht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hendrik-Ido-Ambacht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hendrik-Ido-Ambacht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.