9.1

Autorijschool Bakker V.O.F.

Waarom kiezen voor Autorijschool Bakker V.O.F.?

74%
slagingspercentage
74%
cbr logo
5/5
182 reviews
google logo

Over Autorijschool Bakker V.O.F.

Autorijschool Bakker V.O.F. is een rijschool in Hoorn en is gespecialiseerd in auto rijles. Hier kun je terecht voor je rijlessen in Hoorn , Blokker , Zwaag , Berkhout , Schellinkhout , Scharwoude , Wognum , Oosterblokker , Nibbixwoud , Zuidermeer , Westwoud , Schardam , Wijdenes , Benningbroek , Midwoud , Hauwert , Avenhorn , Spierdijk , De Goorn , Oudendijk , Hem , Hoogkarspel , Beets , Oostwoud , Spanbroek , Zwaagdijk , Sijbekarspel , Oosterleek , Oosthuizen , Warder en Abbekerk . Deze rijschool heeft een slaginspercentage van 74%.

Wat zeggen anderen over Autorijschool Bakker V.O.F.?

 • 5/5
  Beste rijschool in Nederland.
  Darren Bleeker op 04-04-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Autorijschool Bakker is absoluut aan te raden! Zowel gezellige als leerzame lessen gevolgd bij Tom! Duidelijke uitleg, veel herhaling waardoor de stof blijft hangen en vooral ook veel geduld... Ook de theorie cursus die wordt aangeboden heeft mij geholpen en er zelfs voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn theorie-examen. Oftewel ontzettend tevreden, bedankt Tom ;)
  Beau Kramer op 15-04-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Mega fijne rijschool! De lessen zijn zowel leerzaam als gezellig, wat het leren leuk maakt. Er was altijd genoeg geduld en aandacht tijdens de lessen en er wordt enorm veel rekening gehouden met wat jij als persoon nodig hebt. Met mensen die passie hebben voor het vak en liefde voor de rijschool is deze rijschool zeker aan te raden!
  Sanne van Druten op 15-05-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Top rijschool! Hele gezellige en leerzame lessen gehad. Veel gelachen maar ook duidelijkheid wat betreft het leren rijden. Daarnaast heeft ook de theorie cursus enorm geholpen met het behalen van het theorie examen. Bedankt Tom!
  Ike van Veen op 18-04-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Met Tom in de auto hoor je goed waar je nog aan moet werken. Ik ben zeer tevreden met de duidelijkheid van de lessen van Tom. Verder is het ook gezellig en kunnen we elke les lekker praten. Al met al hebben de lessen van Tom een goed balance tussen duidelijkheid en gezelligheid.
  Tyl van Wilsem Vos op 26-03-2024 via
  logo google

In welke plaatsen wordt rijles gegeven?

Welke rijlessen geeft Autorijschool Bakker V.O.F.?

Bij Autorijschool Bakker V.O.F. uit Hoorn kun je terecht voor de volgende type rijlessen:

 • Auto

Wat zijn de slagingspercentages?

Autorijschool Bakker V.O.F. levert 1 soort rijles met een gemiddeld slagingspercentage van 74%. Hier onder tref je de verschillende percentages per type rijexamen bij deze rijschool.:

Type examens percentage
Auto
69 74%

Hoe kan je Autorijschool Bakker V.O.F. bereiken?

Contactgegevens

Autorijschool Bakker V.O.F.

 • Tweeboomlaan 71
 • 1624EB Hoorn
 • (0229) 21 67 37
 • 06 51167088
Eigenaar van deze rijschool? Maak een account aan om dit profiel te beheren en kom in contact met nieuwe leerlingen.

Neem rechtstreeks contact op met

Autorijschool Bakker V.O.F.