Rijscholen in IJsselmuiden

2 rijscholen gevonden in IJsselmuiden

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in IJsselmuiden of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in IJsselmuiden woont of in de buurt zoals in 's-Heerenbroek, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Noordeinde, Wilsum, Zalk, of Zwolle, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in IJsselmuiden

We hebben 2 rijscholen in IJsselmuiden voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 65%. Mocht er in IJsselmuiden geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in IJsselmuiden (2), Kampen (8), Wilsum (1), en Zwolle (34). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in IJsselmuiden aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van IJsselmuiden heb je in Wilsum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in IJsselmuiden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen IJsselmuiden

Statistieken voor IJsselmuiden

2

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van IJsselmuiden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in IJsselmuiden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in IJsselmuiden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in IJsselmuiden?

  Er zijn 2 rijscholen in IJsselmuiden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van IJsselmuiden?

  De beste rijschool van IJsselmuiden is Connexxion Taxi Services B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in IJsselmuiden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in IJsselmuiden is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in IJsselmuiden?

  Een rijles bij een rijschool in IJsselmuiden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in IJsselmuiden volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in IJsselmuiden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in IJsselmuiden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in IJsselmuiden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in IJsselmuiden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in IJsselmuiden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.