Rijscholen in Koog aan de Zaan

4 rijscholen gevonden in Koog aan de Zaan

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Koog aan de Zaan of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Koog aan de Zaan, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Koog aan de Zaan werken ook in plaatsen als Amsterdam, Assendelft, Bennebroek, Den Ilp, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Markenbinnen, Oostknollendam, Oostzaan, Spijkerboor, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, of Zaandijk

Slagingskans in Koog aan de Zaan

Er zijn in Koog aan de Zaan 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 59%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Amsterdam (197), Assendelft (15), Koog aan de Zaan (4), Krommenie (8), Oostzaan (2), Spijkerboor (1), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), Zaandam (36), en Zaandijk (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Koog aan de Zaan aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Koog aan de Zaan kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Oostzaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Koog aan de Zaan. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Koog aan de Zaan

Statistieken voor Koog aan de Zaan

4

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Koog aan de Zaan en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Koog aan de Zaan zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Koog aan de Zaan

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Koog aan de Zaan?

  Er zijn 4 rijscholen in Koog aan de Zaan waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Koog aan de Zaan?

  De beste rijschool van Koog aan de Zaan is Patrick Lotten met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Koog aan de Zaan?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Koog aan de Zaan is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Koog aan de Zaan?

  Een rijles bij een rijschool in Koog aan de Zaan kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Koog aan de Zaan volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Koog aan de Zaan kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Koog aan de Zaan en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Koog aan de Zaan rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Koog aan de Zaan te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Koog aan de Zaan heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.