Rijscholen in Krimpen aan de Lek

Top 10 rijscholen voor rijles in Krimpen aan de Lek

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.9118641,4.6425962

Rijles in Krimpen aan de Lek volgen

kaart rijscholen Krimpen aan de Lek

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Krimpen aan de Lek of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Krimpen aan de Lek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Krimpen aan de Lek werken ook in plaatsen als Alblasserdam, Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Noorden, Oud-Alblas, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Rotterdam, of Streefkerk

Slagingskans in Krimpen aan de Lek

In Krimpen aan de Lek is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Alblasserdam (8), Capelle aan den IJssel (22), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Nieuw-Lekkerland (1), Nieuwerkerk aan den IJssel (8), Oud-Alblas (1), Ouderkerk aan den IJssel (2), Ridderkerk (14), Rotterdam (303), en Streefkerk (3) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Streefkerk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Krimpen aan de Lek of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!