Rijscholen in Krimpen aan de Lek

1 rijschool gevonden in Krimpen aan de Lek

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Krimpen aan de Lek of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Krimpen aan de Lek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Krimpen aan de Lek werken ook in plaatsen als Alblasserdam, Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuw-Lekkerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Noorden, Oud-Alblas, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Rotterdam, of Streefkerk

Slagingskans in Krimpen aan de Lek

In Krimpen aan de Lek is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Alblasserdam (8), Capelle aan den IJssel (22), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Nieuw-Lekkerland (1), Nieuwerkerk aan den IJssel (8), Oud-Alblas (1), Ouderkerk aan den IJssel (2), Ridderkerk (14), Rotterdam (303), en Streefkerk (3) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Streefkerk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Krimpen aan de Lek of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Krimpen aan de Lek

Statistieken voor Krimpen aan de Lek

1

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Krimpen aan de Lek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Krimpen aan de Lek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Krimpen aan de Lek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Krimpen aan de Lek?

  Er is 1 rijschool in Krimpen aan de Lek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Krimpen aan de Lek?

  De beste rijschool van Krimpen aan de Lek is Verkeersschool Just 4 U met een gemiddeld slagingspercentage van 48%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Krimpen aan de Lek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Krimpen aan de Lek is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Krimpen aan de Lek?

  Een rijles bij een rijschool in Krimpen aan de Lek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Krimpen aan de Lek volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Krimpen aan de Lek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Krimpen aan de Lek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Krimpen aan de Lek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Krimpen aan de Lek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Krimpen aan de Lek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.