7.7

Bel-Hamel

Waarom kiezen voor Bel-Hamel?

57%
slagingspercentage
57%
cbr logo
4/5
35 reviews
google logo

Over Bel-Hamel

Bel-Hamel is een rijschool in Maasdam en is gespecialiseerd in auto rijles. Hier kun je terecht voor je rijlessen in Maasdam , Puttershoek , Strijen , Mookhoek , 's-Gravendeel , Westmaas , Heerjansdam , Mijnsheerenland , Heinenoord , Klaaswaal , Zwijndrecht , Strijensas , Barendrecht , Dordrecht , Hendrik-Ido-Ambacht en Numansdorp . Deze rijschool heeft een slaginspercentage van 57%.

Zie je op tegen leren autorijden? Loop je vast na tientallen lessen of zelfs 1 of meerdere examens? Belemmert angst, een stoornis of beperking jou als toekomstig automobilist? Ik ben Jan Hamelink van Bel-Hamel, een gespecialiseerde rijschool voor rijlessen en coaching. Ik ben er voor jou, juist als autorijden je veel moeite kost.

Wat zeggen anderen over Bel-Hamel?

 • 5/5
  Jan heeft mij het vertrouwen in het rijden weer teruggeven. Heel erg bedankt voor de fijne lessen!
  Feline Snellen op 09-04-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Klaar om te gaan rijden! Ik vond het super spannend om te beginnen met autorijden, maar dankzij de fijne begeleiding, rustige uitleg en vooral de goede gesprekken naast het autorijden om heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Vind je het spannend om auto te rijden, kan ik Jan zeker aanraden. Zelf woon ik in Rotterdam-Noord, maar ik vond het 't absoluut waard om elke keer naar Rotterdam-Zuid af te reizen. Jan, nogmaals heel erg bedankt!
  Nino Reus op 10-04-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Nadat ik op mijn achttiende mijn rijexamen heb gehaald, heb ik door rijangst 13 jaar lang niet één keer achter het stuur durven zitten. Een vrij extreme situatie, die ik eerder dit jaar helemaal zat was. In zes lessen heeft Jan me het zelfvertrouwen en de vaardigheden (terug)gegeven om weer zelfstandig de weg op te gaan. Jan snapt je en helpt je met eerlijke, constructieve feedback. Hij trekt je uit je comfortzone: als je de snelweg eng vindt, dan ga je vooral op de snelweg rijden. Klinkt misschien niet leuk, maar het werkt wel.
  Pieter Groenewege op 11-04-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Na lessen bij een andere rijschool met verschillende instructeurs had ik veel angst en zenuwen ontwikkeld rondom rijles. Twijfelde eerst nog of ik wel naar Zuidplein wilde komen iedere rijles (woon in het noorden v 010), maar toch gedaan voor de proefles, op advies van m'n vriendin. Nou, dat was het dubbel en dwars waard, nooit spijt van gehad! Afgelopen vrijdag in 1x geslaagd voor m'n praktijk examen, echt dankzij Jan en zijn geduld, begrip, gezelligheid en het (zelf)vertrouwen dat hij mij gaf. Jan, dankjewel voor alles. Na m'n vakantie huur ik meteen een autootje om te blijven rijden, daar had ik eerder nooit van durven dromen. 10/10, echt, niet twijfelen of je Jan moet bellen of appen, gewoon doen!
  Mayra Ramdihal op 16-03-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Een aantal jaren geleden al bij een andere rijschool gelest en een aantal keren gezakt. Dankzij deze rijschool In één keer geslaagd.
  Matthijs de Zeeuw op 16-05-2024 via
  logo google

In welke plaatsen wordt rijles gegeven?

Welke rijlessen geeft Bel-Hamel?

Bij Bel-Hamel uit Maasdam kun je terecht voor de volgende type rijlessen:

 • Auto

Wat zijn de slagingspercentages?

Bel-Hamel levert 1 soort rijles met een gemiddeld slagingspercentage van 57%. Hier onder tref je de verschillende percentages per type rijexamen bij deze rijschool.:

Type examens percentage
Auto
30 57%

Hoe kan je Bel-Hamel bereiken?

Contactgegevens

Bel-Hamel

Neem rechtstreeks contact op met

Bel-Hamel