Rijscholen in Millingen aan de Rijn

1 rijschool gevonden in Millingen aan de Rijn

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Millingen aan de Rijn of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aerdt, Babberich, Doornenburg, Erlecom, Gendt, Groessen, Herwen, Kekerdom, Leuth, Lobith, Millingen aan de Rijn, Ooij, Pannerden, Spijk, Tolkamer, of Zevenaar woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Millingen aan de Rijn. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Millingen aan de Rijn

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Millingen aan de Rijn ook een aantal rijscholen. In Doornenburg (1), Gendt (2), Groessen (1), Leuth (1), Millingen aan de Rijn (1), Ooij (2), Pannerden (1), Tolkamer (2), en Zevenaar (7) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Millingen aan de Rijn geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Millingen aan de Rijn heb je in Groessen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zevenaar. Daar zijn 7 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zevenaar op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Millingen aan de Rijn of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Millingen aan de Rijn

Statistieken voor Millingen aan de Rijn

1

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Millingen aan de Rijn en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Millingen aan de Rijn zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Millingen aan de Rijn

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Millingen aan de Rijn?

  Er is 1 rijschool in Millingen aan de Rijn waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Millingen aan de Rijn?

  De beste rijschool van Millingen aan de Rijn is Rijschool Jean Heijink met een gemiddeld slagingspercentage van 41%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Millingen aan de Rijn?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Millingen aan de Rijn is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Millingen aan de Rijn?

  Een rijles bij een rijschool in Millingen aan de Rijn kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Millingen aan de Rijn volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Millingen aan de Rijn kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Millingen aan de Rijn en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Millingen aan de Rijn rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Millingen aan de Rijn te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Millingen aan de Rijn heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.