Rijscholen in Monnickendam

3 rijscholen gevonden in Monnickendam

Ben je op zoek naar een rijschool in Monnickendam of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Monnickendam woont of in de buurt zoals in Amsterdam, Broek in Waterland, Den Burg, Den Ilp, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Landsmeer, Monnickendam, Oostzaan, Purmer, Purmerend, Purmerland, Schoorl, Volendam, Watergang, Wijdewormer, Zaandam, Zuiderwoude, of Zuidoostbeemster, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Monnickendam

In Monnickendam hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 54% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Amsterdam (197), Broek in Waterland (1), Landsmeer (1), Monnickendam (3), Oostzaan (2), Purmerend (43), Purmerland (1), Schoorl (1), Volendam (4), Wijdewormer (1), Zaandam (36), en Zuidoostbeemster (1) rijscholen gevonden die in Monnickendam rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Monnickendam kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Oostzaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Monnickendam. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Monnickendam

Statistieken voor Monnickendam

3

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Monnickendam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Monnickendam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Monnickendam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Monnickendam?

  Er zijn 3 rijscholen in Monnickendam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Monnickendam?

  De beste rijschool van Monnickendam is Steef Gerritsen met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Monnickendam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Monnickendam is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Monnickendam?

  Een rijles bij een rijschool in Monnickendam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Monnickendam volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Monnickendam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Monnickendam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Monnickendam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Monnickendam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Monnickendam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.