Rijscholen in Munstergeleen

1 rijschool gevonden in Munstergeleen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Munstergeleen of omgeving! Of je nou in Munstergeleen woont of in de buurt zoals in Amstenrade, Beek, Bingelrade, Born, Brunssum, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Guttecoven, Hoensbroek, Jabeek, Limbricht, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Nuth, Oirsbeek, Puth, Schimmert, Schinnen, Sittard, Spaubeek, Stein, Sweikhuizen, Urmond, Wijnandsrade, of Windraak, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Munstergeleen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Munstergeleen ook een aantal rijscholen. In Beek (7), Born (3), Brunssum (6), Elsloo (2), Geleen (10), Hoensbroek (4), Limbricht (1), Merkelbeek (2), Munstergeleen (1), Nieuwstadt (1), Schinnen (1), Sittard (7), Spaubeek (1), Stein (3), Urmond (3), en Wijnandsrade (3) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Munstergeleen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Born uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geleen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geleen op 68%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Munstergeleen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Munstergeleen

Statistieken voor Munstergeleen

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Munstergeleen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Munstergeleen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Munstergeleen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Munstergeleen?

  Er is 1 rijschool in Munstergeleen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Munstergeleen?

  De beste rijschool van Munstergeleen is Rijschool Houben met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Munstergeleen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Munstergeleen is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Munstergeleen?

  Een rijles bij een rijschool in Munstergeleen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Munstergeleen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Munstergeleen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Munstergeleen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Munstergeleen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Munstergeleen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Munstergeleen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.