Rijscholen in Nieuwe Niedorp

2 rijscholen gevonden in Nieuwe Niedorp

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Nieuwe Niedorp of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 't Veld, Aartswoud, Barsingerhorn, De Weere, Dirkshorn, Haringhuizen, Heerhugowaard, Hoogwoud, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Opmeer, Oude-Niedorp, Oudkarspel, Schagen, Sijbekarspel, Spanbroek, Waarland, Winkel, of Zijdewind woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Nieuwe Niedorp. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Nieuwe Niedorp

We hebben 2 rijscholen in Nieuwe Niedorp voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 66%. Mocht er in Nieuwe Niedorp geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in De Weere (1), Dirkshorn (1), Heerhugowaard (21), Hoogwoud (1), Nieuwe Niedorp (2), Noord-Scharwoude (2), Opmeer (2), Oudkarspel (1), Schagen (7), Waarland (1), en Winkel (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Nieuwe Niedorp aanbieden.

In Oudkarspel ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 81%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Nieuwe Niedorp.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerhugowaard. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerhugowaard op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Nieuwe Niedorp. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuwe Niedorp
kaart rijscholen Nieuwe Niedorp

Statistieken voor Nieuwe Niedorp

2

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuwe Niedorp

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuwe Niedorp en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuwe Niedorp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuwe Niedorp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuwe Niedorp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuwe Niedorp?

  Er zijn 2 rijscholen in Nieuwe Niedorp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuwe Niedorp?

  De beste rijschool van Nieuwe Niedorp is Autorijschool Dijkman VOF met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuwe Niedorp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuwe Niedorp is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuwe Niedorp?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuwe Niedorp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuwe Niedorp volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Nieuwe Niedorp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuwe Niedorp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuwe Niedorp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuwe Niedorp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuwe Niedorp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.