Rijscholen in Nieuwerbrug

2 rijscholen gevonden in Nieuwerbrug

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Nieuwerbrug of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Nieuwerbrug, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuwerbrug werken ook in plaatsen als Bodegraven, Driebruggen, Hekendorp, Kamerik, Linschoten, Nieuwerbrug, Oudewater, Papekop, Reeuwijk, Waarder, Woerden, Zegveld, of Zwammerdam

Slagingskans in Nieuwerbrug

In Nieuwerbrug hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 63% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bodegraven (8), Driebruggen (2), Nieuwerbrug (2), Oudewater (4), Reeuwijk (2), Waarder (1), Woerden (9), en Zwammerdam (1) rijscholen gevonden die in Nieuwerbrug rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Nieuwerbrug kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Waarder uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 70%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Woerden. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Woerden op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuwerbrug. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nieuwerbrug
kaart rijscholen Nieuwerbrug

Statistieken voor Nieuwerbrug

2

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuwerbrug

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuwerbrug en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuwerbrug en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuwerbrug zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuwerbrug

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuwerbrug?

  Er zijn 2 rijscholen in Nieuwerbrug waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuwerbrug?

  De beste rijschool van Nieuwerbrug is Verkeersschool Kalai met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuwerbrug?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuwerbrug is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuwerbrug?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuwerbrug kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuwerbrug volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Nieuwerbrug kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuwerbrug en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuwerbrug rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuwerbrug te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuwerbrug heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.