Rijscholen in Nieuwleusen

3 rijscholen gevonden in Nieuwleusen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Nieuwleusen of omgeving! Woon je niet in Nieuwleusen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Nieuwleusen werken ook in plaatsen als Balkbrug, Dalfsen, IJhorst, Nieuwleusen, Punthorst, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt, of Zwolle

Slagingskans in Nieuwleusen

Er zijn in Nieuwleusen 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 77%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Balkbrug (3), Dalfsen (3), IJhorst (1), Nieuwleusen (3), Rouveen (2), Staphorst (2), en Zwolle (34) een aantal rijscholen die rijlessen in Nieuwleusen aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Nieuwleusen kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Nieuwleusen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nieuwleusen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Nieuwleusen
kaart rijscholen Nieuwleusen

Statistieken voor Nieuwleusen

3

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nieuwleusen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nieuwleusen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nieuwleusen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nieuwleusen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nieuwleusen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nieuwleusen?

  Er zijn 3 rijscholen in Nieuwleusen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nieuwleusen?

  De beste rijschool van Nieuwleusen is Verkeersschool Robert Hoogers met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nieuwleusen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nieuwleusen is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nieuwleusen?

  Een rijles bij een rijschool in Nieuwleusen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nieuwleusen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Nieuwleusen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nieuwleusen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nieuwleusen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nieuwleusen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nieuwleusen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.