Rijscholen in Nijkerkerveen

1 rijschool gevonden in Nijkerkerveen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Nijkerkerveen of omgeving! Woon je in de buurt van Nijkerkerveen zoals Achterveld, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, Terschuur, of Zwartebroek dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Nijkerkerveen

We hebben in Nijkerkerveen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Nijkerkerveen kunnen kijken, zoals in Achterveld (1), Amersfoort (47), Bunschoten-Spakenburg (4), Hoevelaken (3), Hoogland (2), Hooglanderveen (2), Leusden (15), Nijkerk (5), Nijkerkerveen (1), Putten (6), en Zwartebroek (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Nijkerkerveen heb je in Achterveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amersfoort. Daar zijn 47 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amersfoort op 51%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Nijkerkerveen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Nijkerkerveen
kaart rijscholen Nijkerkerveen

Statistieken voor Nijkerkerveen

1

rijscholen

47%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Nijkerkerveen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Nijkerkerveen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Nijkerkerveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Nijkerkerveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Nijkerkerveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Nijkerkerveen?

  Er is 1 rijschool in Nijkerkerveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Nijkerkerveen?

  De beste rijschool van Nijkerkerveen is Rijschool Hoevelaken met een gemiddeld slagingspercentage van 47%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Nijkerkerveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Nijkerkerveen is 47%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Nijkerkerveen?

  Een rijles bij een rijschool in Nijkerkerveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Nijkerkerveen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Nijkerkerveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Nijkerkerveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Nijkerkerveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Nijkerkerveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Nijkerkerveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.