Rijscholen in Oisterwijk

4 rijscholen gevonden in Oisterwijk

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oisterwijk of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Oisterwijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oisterwijk werken ook in plaatsen als Berkel-Enschot, Biezenmortel, Boxtel, Esch, Haaren, Helvoirt, Heukelom, Moergestel, Oisterwijk, Tilburg, of Udenhout

Slagingskans in Oisterwijk

In Oisterwijk hebben we 4 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Berkel-Enschot (4), Boxtel (9), Haaren (1), Helvoirt (1), Moergestel (3), Oisterwijk (4), Tilburg (84), en Udenhout (4) rijscholen gevonden die in Oisterwijk rijlessen verzorgen.

In Moergestel ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 74%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oisterwijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tilburg. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tilburg op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oisterwijk. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oisterwijk
kaart rijscholen Oisterwijk

Statistieken voor Oisterwijk

4

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Oisterwijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Oisterwijk en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oisterwijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oisterwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oisterwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oisterwijk?

  Er zijn 4 rijscholen in Oisterwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oisterwijk?

  De beste rijschool van Oisterwijk is Autorijschool Boudewijn Pijnappel met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oisterwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oisterwijk is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oisterwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Oisterwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oisterwijk volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Oisterwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oisterwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oisterwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oisterwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oisterwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.