Rijscholen in Oost- West- en Middelbeers

3 rijscholen gevonden in Oost- West- en Middelbeers

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oost- West- en Middelbeers of omgeving! Woon je niet in Oost- West- en Middelbeers, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oost- West- en Middelbeers werken ook in plaatsen als Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst, Hilvarenbeek, Netersel, Oirschot, Oost- West- en Middelbeers, Vessem, of Wintelre

Slagingskans in Oost- West- en Middelbeers

In Oost- West- en Middelbeers hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 58% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Biest-Houtakker (1), Diessen (2), Hilvarenbeek (2), Oirschot (3), Oost- West- en Middelbeers (3), en Wintelre (2) rijscholen gevonden die in Oost- West- en Middelbeers rijlessen verzorgen.

In Biest-Houtakker ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oost- West- en Middelbeers.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oost- West- en Middelbeers. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oost- West- en Middelbeers op 58%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oost- West- en Middelbeers. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oost- West- en Middelbeers
kaart rijscholen Oost- West- en Middelbeers

Statistieken voor Oost- West- en Middelbeers

3

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oost- West- en Middelbeers en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oost- West- en Middelbeers zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oost- West- en Middelbeers

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oost- West- en Middelbeers?

  Er zijn 3 rijscholen in Oost- West- en Middelbeers waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oost- West- en Middelbeers?

  De beste rijschool van Oost- West- en Middelbeers is Rijschool Willeke van der Velden met een gemiddeld slagingspercentage van 59%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oost- West- en Middelbeers?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oost- West- en Middelbeers is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oost- West- en Middelbeers?

  Een rijles bij een rijschool in Oost- West- en Middelbeers kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oost- West- en Middelbeers volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Oost- West- en Middelbeers kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oost- West- en Middelbeers en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oost- West- en Middelbeers rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oost- West- en Middelbeers te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oost- West- en Middelbeers heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.