Rijscholen in Oosterhesselen

1 rijschool gevonden in Oosterhesselen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oosterhesselen of omgeving! Woon je in de buurt van Oosterhesselen zoals Aalden, Benneveld, Dalen, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Holsloot, Meppen, Nieuw Balinge, Nieuwlande Coevorden, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Sleen, Wachtum, Wezup, Witteveen, Zweeloo, of Zwinderen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Oosterhesselen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Oosterhesselen ook een aantal rijscholen. In Dalen (2), Geesbrug (3), en Oosterhesselen (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Oosterhesselen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Dalen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 79%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oosterhesselen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Geesbrug. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Geesbrug op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oosterhesselen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oosterhesselen
kaart rijscholen Oosterhesselen

Statistieken voor Oosterhesselen

1

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Oosterhesselen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Oosterhesselen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oosterhesselen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oosterhesselen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oosterhesselen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oosterhesselen?

  Er is 1 rijschool in Oosterhesselen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oosterhesselen?

  De beste rijschool van Oosterhesselen is Autorijschool Joldersma met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oosterhesselen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oosterhesselen is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oosterhesselen?

  Een rijles bij een rijschool in Oosterhesselen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oosterhesselen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oosterhesselen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oosterhesselen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oosterhesselen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oosterhesselen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oosterhesselen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.