Rijscholen in Opperdoes

1 rijschool gevonden in Opperdoes

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Opperdoes of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbekerk, Benningbroek, De Weere, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Twisk, Wervershoof, Wieringerwerf, of Zwaagdijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Opperdoes. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Opperdoes

In Opperdoes is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals De Weere (1), Medemblik (3), Middenmeer (3), Opperdoes (1), Wervershoof (3), en Wieringerwerf (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Wervershoof het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Opperdoes.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wervershoof. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wervershoof op 72%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Opperdoes of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Opperdoes

Statistieken voor Opperdoes

1

rijscholen

45%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Opperdoes en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Opperdoes zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Opperdoes

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Opperdoes?

  Er is 1 rijschool in Opperdoes waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Opperdoes?

  De beste rijschool van Opperdoes is Autorijschool René Grent h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 45%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Opperdoes?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Opperdoes is 45%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Opperdoes?

  Een rijles bij een rijschool in Opperdoes kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Opperdoes volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Opperdoes kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Opperdoes en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Opperdoes rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Opperdoes te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Opperdoes heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.