Rijscholen in Ravenstein

2 rijscholen gevonden in Ravenstein

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Ravenstein of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Ravenstein, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Ravenstein werken ook in plaatsen als Afferden, Alphen, Altforst, Appeltern, Batenburg, Beneden-Leeuwen, Bergharen, Berghem, Boven-Leeuwen, Dreumel, Druten, Haren, Hernen, Horssen, Maasbommel, Macharen, Megen, Niftrik, Oijen, Oss, Puiflijk, Ravenstein, of Teeffelen

Slagingskans in Ravenstein

Er zijn in Ravenstein 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 48%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Afferden (1), Alphen (2), Beneden-Leeuwen (3), Berghem (3), Boven-Leeuwen (1), Druten (1), Haren (1), Horssen (1), Oss (18), en Ravenstein (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Ravenstein aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Ravenstein heb je in Horssen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oss. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oss op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ravenstein. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ravenstein
kaart rijscholen Ravenstein

Statistieken voor Ravenstein

2

rijscholen

48%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ravenstein en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ravenstein zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ravenstein

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ravenstein?

  Er zijn 2 rijscholen in Ravenstein waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ravenstein?

  De beste rijschool van Ravenstein is Rijschool Anas met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ravenstein?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ravenstein is 48%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ravenstein?

  Een rijles bij een rijschool in Ravenstein kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ravenstein volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Ravenstein kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ravenstein en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ravenstein rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ravenstein te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ravenstein heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.