Rijscholen in 's-Heer-Arendskerke

1 rijschool gevonden in 's-Heer-Arendskerke

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in 's-Heer-Arendskerke of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in 's-Heer-Arendskerke woont of in de buurt zoals in 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, 's-Heerenhoek, Arnemuiden, Goes, Heinkenszand, Kloetinge, Kortgene, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Ovezande, Wilhelminadorp, of Wolphaartsdijk, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in 's-Heer-Arendskerke

In 's-Heer-Arendskerke is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals 's-Gravenpolder (1), 's-Heer-Arendskerke (1), Goes (13), Heinkenszand (3), Kloetinge (3), Kortgene (1), Lewedorp (1), en Wolphaartsdijk (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van 's-Heer-Arendskerke heb je in Wolphaartsdijk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in 's-Heer-Arendskerke of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen 's-Heer-Arendskerke

Statistieken voor 's-Heer-Arendskerke

1

rijscholen

37%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van 's-Heer-Arendskerke en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in 's-Heer-Arendskerke zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in 's-Heer-Arendskerke

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in 's-Heer-Arendskerke?

  Er is 1 rijschool in 's-Heer-Arendskerke waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van 's-Heer-Arendskerke?

  De beste rijschool van 's-Heer-Arendskerke is Rijschool JE t.h.o.d.n. LesGo met een gemiddeld slagingspercentage van 37%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in 's-Heer-Arendskerke?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in 's-Heer-Arendskerke is 37%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in 's-Heer-Arendskerke?

  Een rijles bij een rijschool in 's-Heer-Arendskerke kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in 's-Heer-Arendskerke volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in 's-Heer-Arendskerke kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in 's-Heer-Arendskerke en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in 's-Heer-Arendskerke rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in 's-Heer-Arendskerke te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in 's-Heer-Arendskerke heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.