Rijscholen in Santpoort-Zuid

1 rijschool gevonden in Santpoort-Zuid

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Santpoort-Zuid of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aerdenhout, Bentveld, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Wijk aan Zee, of Zandvoort woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Santpoort-Zuid. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Santpoort-Zuid

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Santpoort-Zuid ook een aantal rijscholen. In Beverwijk (13), Bloemendaal (1), Driehuis (1), Haarlem (49), Heemstede (6), IJmuiden (6), Santpoort-Noord (1), Santpoort-Zuid (1), Spaarndam (1), Velsen-Noord (1), Velsen-Zuid (1), Velserbroek (7), en Zandvoort (5) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Santpoort-Zuid geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Santpoort-Zuid heb je in Bloemendaal. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Haarlem. Daar zijn 49 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Haarlem op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Santpoort-Zuid of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Santpoort-Zuid

Statistieken voor Santpoort-Zuid

1

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Santpoort-Zuid en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Santpoort-Zuid zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Santpoort-Zuid

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Santpoort-Zuid?

  Er is 1 rijschool in Santpoort-Zuid waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Santpoort-Zuid?

  De beste rijschool van Santpoort-Zuid is Rijschool Metin met een gemiddeld slagingspercentage van 58%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Santpoort-Zuid?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Santpoort-Zuid is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Santpoort-Zuid?

  Een rijles bij een rijschool in Santpoort-Zuid kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Santpoort-Zuid volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Santpoort-Zuid kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Santpoort-Zuid en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Santpoort-Zuid rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Santpoort-Zuid te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Santpoort-Zuid heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.