Rijscholen in Sexbierum

Top 10 rijscholen voor rijles in Sexbierum

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.2173164,5.4843741

Rijles in Sexbierum volgen

kaart rijscholen Sexbierum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Sexbierum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Sexbierum zoals Achlum, Berltsum, Boer, Dongjum, Firdgum, Franeker, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Klooster-Lidlum, Midlum, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Ried, Schalsum, Sexbierum, Tzummarum, of Wijnaldum dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Sexbierum

Er is geen rijschool in Sexbierum gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Franeker (5), Harlingen (6), en Midlum (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Sexbierum heb je in Midlum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 60%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Harlingen. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Harlingen op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Sexbierum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!