Rijscholen in Sint Anthonis

2 rijscholen gevonden in Sint Anthonis

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Sint Anthonis of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Sint Anthonis zoals Beugen, Boxmeer, Groeningen, Haps, Landhorst, Ledeacker, Mill, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sambeek, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, of Westerbeek dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Sint Anthonis

Er zijn in Sint Anthonis 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Boxmeer (2), Haps (2), Landhorst (1), Mill (2), Oploo (1), Sambeek (1), Sint Anthonis (2), Sint Hubert (1), en Wanroij (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Sint Anthonis aanbieden.

In Landhorst ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 93%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sint Anthonis.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sint Anthonis. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sint Anthonis op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Sint Anthonis. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sint Anthonis
kaart rijscholen Sint Anthonis

Statistieken voor Sint Anthonis

2

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sint Anthonis en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sint Anthonis zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sint Anthonis

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sint Anthonis?

  Er zijn 2 rijscholen in Sint Anthonis waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sint Anthonis?

  De beste rijschool van Sint Anthonis is rijschool Sjors van Dijken thodn NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sint Anthonis?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sint Anthonis is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sint Anthonis?

  Een rijles bij een rijschool in Sint Anthonis kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sint Anthonis volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Sint Anthonis kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sint Anthonis en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sint Anthonis rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sint Anthonis te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sint Anthonis heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.