Rijscholen in Sint Geertruid

1 rijschool gevonden in Sint Geertruid

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Sint Geertruid of omgeving! Of je nou in Sint Geertruid woont of in de buurt zoals in Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Beutenaken, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Heijenrath, Ingber, Maastricht, Margraten, Mheer, Noorbeek, Reijmerstok, Scheulder, Sint Geertruid, of Slenaken, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Sint Geertruid

In Sint Geertruid is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Berg en Terblijt (1), Eckelrade (2), Eijsden (4), Gronsveld (1), Maastricht (32), Margraten (4), en Sint Geertruid (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Gronsveld het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sint Geertruid.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Maastricht. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Maastricht op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sint Geertruid of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Sint Geertruid
kaart rijscholen Sint Geertruid

Statistieken voor Sint Geertruid

1

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sint Geertruid en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sint Geertruid zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sint Geertruid

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sint Geertruid?

  Er is 1 rijschool in Sint Geertruid waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sint Geertruid?

  De beste rijschool van Sint Geertruid is Autorijschool Ch. Ramaekers v/h W. Janssen met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sint Geertruid?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sint Geertruid is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sint Geertruid?

  Een rijles bij een rijschool in Sint Geertruid kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sint Geertruid volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Sint Geertruid kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sint Geertruid en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sint Geertruid rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sint Geertruid te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sint Geertruid heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.