Rijscholen in Slagharen

1 rijschool gevonden in Slagharen

Ben je op zoek naar een rijschool in Slagharen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Alteveer, Ane, Anerveen, Anevelde, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Drogteropslagen, Elim, Hardenberg, Heemserveen, Kerkenveld, Linde, Lutten, Rheezerveen, Schuinesloot, of Slagharen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Slagharen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Slagharen

We hebben in Slagharen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Slagharen kunnen kijken, zoals in Dedemsvaart (8), Elim (1), Hardenberg (8), Lutten (1), en Slagharen (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Lutten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hardenberg. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hardenberg op 64%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Slagharen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Slagharen
kaart rijscholen Slagharen

Statistieken voor Slagharen

1

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Slagharen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Slagharen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Slagharen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Slagharen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Slagharen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Slagharen?

  Er is 1 rijschool in Slagharen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Slagharen?

  De beste rijschool van Slagharen is Verkeersschool Manon met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Slagharen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Slagharen is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Slagharen?

  Een rijles bij een rijschool in Slagharen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Slagharen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Slagharen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Slagharen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Slagharen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Slagharen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Slagharen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.