9.4

Gemini Rijopleidingen

Waarom kiezen voor Gemini Rijopleidingen?

82%
slagingspercentage
82%
cbr logo
5/5
102 reviews
google logo

Over Gemini Rijopleidingen

Gemini Rijopleidingen is een rijschool in Soesterberg en is gespecialiseerd in auto, aanhangwagen voor auto, motor voertuigbeheersing en motor verkeersdeelneming rijles. Hier kun je terecht voor je rijlessen in Soesterberg , Huis ter Heide , Bosch en Duin , Den Dolder , Zeist , Bilthoven , Amersfoort , Driebergen-Rijsenburg , Maarn , Soest , Odijk , Woudenberg , Bunnik , Leusden , Hoogland , Lage Vuursche , Maarsbergen , Doorn en Stoutenburg . Deze rijschool heeft een slaginspercentage van 82%.

Wat zeggen anderen over Gemini Rijopleidingen?

 • 5/5
  GEMINI RIJOPLEIDINGEN Waar ik in 2020 voor het eerst bij Addy kwam voor het halen van mijn B rijbewijs kwam ik in 2023, zoals tijdens de rijlessen voor de auto al besproken, terug voor het halen van mijn A rijbewijs. De band met Addy was nog hetzelfde gebleven zoals we hem in 2020 hadden afgesloten. Een duidelijke, fijne, correcte, humoristische maar ook zeker professionele rij-instructeur. In september mocht ik in 1x slagen voor mijn AVB. Toen een tijdje weg geweest en 6 maanden later in 1x geslaagd voor mijn AVD. Jammer dat de rijlessen nu voorbij zijn…. Ik kijk uit naar de tours met oud-leerlingen! Michiel Baan
  Michiel _ op 03-05-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Enorm leuke en leerzame lessen gehad van Addy, hij communiceert duidelijk en legt alles op de juiste makkelijke manier uit. Zeker een aanrader om je rijbewijs bij te gaan halen
  Bas De Bruin op 07-03-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Al een tijdje geleden mijn motorrijbewijs mogen halen bij addy. Addy heeft me goed geholpen met me zelfvertrouwen! Ongeluk gehad tijdens rijles voor me afrijden. Ik vond het lastig om weer op de motor te stappen. Hij heeft me zo goed begeleid dat ik in 1 keer heb afgereden. Dank je wel!!! Nog steeds aan het genieten op me motor!
  Patricia van den Brink op 15-03-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Bijna jammer dat ik geslaagd ben voor mijn motorexamen A. 😊, keek altijd uit naar de zaterdag waarop ik dan les had. Ik ga nu natuurlijk wel op zoek naar een eigen motor. Fijne motorrijlessen. Addy weet je goed bij de les te houden met zijn persoonlijke begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden om bij Gemini les te nemen. Doen! Motorrijden is leuk.
  Dinawa op 15-03-2024 via
  logo google
 • 5/5
  Ik heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald bij Gemini Rijopleidingen onder begeleiding van Addy. Addy is niet zomaar een rijinstructeur; hij straalt een oprechte passie uit voor zijn vak en dat merk je in elke les. Vanaf het allereerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Addy. Hij weet precies hoe hij zijn leerlingen moet behandelen en begeleiden, en zijn liefde voor motorrijden is aanstekelijk. Zijn geduld, professionaliteit en toewijding maakten elke les leerzaam en plezierig. Addy gaat verder dan alleen het aanleren van de basisvaardigheden van het motorrijden; hij deelt zijn uitgebreide kennis en ervaring, waardoor ik me zelfverzekerd voelde op de weg. Dankzij zijn begeleiding slaagde ik met vlag en wimpel voor mijn examen. Ik kan Gemini Rijopleidingen en Addy ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve rijopleiding.
  Roel Drok op 18-03-2024 via
  logo google

In welke plaatsen wordt rijles gegeven?

Welke rijlessen geeft Gemini Rijopleidingen?

Bij Gemini Rijopleidingen uit Soesterberg kun je terecht voor de volgende type rijlessen:

 • Auto
 • Aanhangwagen voor auto
 • Motor voertuigbeheersing
 • Motor verkeersdeelneming

Wat zijn de slagingspercentages?

Gemini Rijopleidingen levert 4 soorten rijlessen met een gemiddeld slagingspercentage van 82%. Hier onder tref je de verschillende percentages per type rijexamen bij deze rijschool.:

Type examens percentage
Auto
28 61%
Aanhangwagen voor auto
6 100%
Motor voertuigbeheersing
19 100%
Motor verkeersdeelneming
21 90%

Hoe kan je Gemini Rijopleidingen bereiken?

Contactgegevens

Gemini Rijopleidingen

 • Gemini 78
 • 3769KW Soesterberg
 • 0346353293
 • 0657874329
Eigenaar van deze rijschool? Maak een account aan om dit profiel te beheren en kom in contact met nieuwe leerlingen.

Neem rechtstreeks contact op met

Gemini Rijopleidingen