Rijscholen in Spaarndam

1 rijschool gevonden in Spaarndam

Ben je op zoek naar een rijschool in Spaarndam of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Spaarndam, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Spaarndam werken ook in plaatsen als Amsterdam, Assendelft, Beverwijk, Bloemendaal, Boesingheliede, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, of Zwanenburg

Slagingskans in Spaarndam

In Spaarndam is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Amsterdam (197), Assendelft (15), Beverwijk (13), Bloemendaal (1), Driehuis (1), Haarlem (49), Halfweg (1), Heemstede (6), IJmuiden (6), Santpoort-Noord (1), Santpoort-Zuid (1), Spaarndam (1), Velsen-Noord (1), Velsen-Zuid (1), Velserbroek (7), en Zwanenburg (3) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Bloemendaal het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Spaarndam.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Spaarndam of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Spaarndam
kaart rijscholen Spaarndam

Statistieken voor Spaarndam

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Spaarndam

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Spaarndam en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Spaarndam en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Spaarndam zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Spaarndam

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Spaarndam?

  Er is 1 rijschool in Spaarndam waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Spaarndam?

  De beste rijschool van Spaarndam is Autorijschool Goes & Boonstra met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Spaarndam?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Spaarndam is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Spaarndam?

  Een rijles bij een rijschool in Spaarndam kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Spaarndam volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Spaarndam kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Spaarndam en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Spaarndam rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Spaarndam te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Spaarndam heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.