Rijscholen in Stavenisse

1 rijschool gevonden in Stavenisse

Ben je op zoek naar een rijschool in Stavenisse of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scherpenisse, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse, of Wemeldinge woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Stavenisse. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Stavenisse

In Stavenisse is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Sint Annaland (2), en Stavenisse (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Stavenisse het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Stavenisse.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Sint Annaland. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Sint Annaland op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Stavenisse of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Stavenisse
kaart rijscholen Stavenisse

Statistieken voor Stavenisse

1

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Stavenisse

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Stavenisse en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Stavenisse en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Stavenisse zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Stavenisse

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Stavenisse?

  Er is 1 rijschool in Stavenisse waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Stavenisse?

  De beste rijschool van Stavenisse is Rijschool Theo Aloserij met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Stavenisse?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Stavenisse is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Stavenisse?

  Een rijles bij een rijschool in Stavenisse kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Stavenisse volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Stavenisse kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Stavenisse en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Stavenisse rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Stavenisse te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Stavenisse heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.