Rijscholen in Steenbergen

3 rijscholen gevonden in Steenbergen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Steenbergen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Steenbergen woont of in de buurt zoals in Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Ooltgensplaat, Oud Gastel, Oudemolen, Stampersgat, Steenbergen, of Willemstad, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Steenbergen

Er zijn in Steenbergen 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 68%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Dinteloord (2), Fijnaart (1), Ooltgensplaat (1), Oud Gastel (3), en Steenbergen (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Steenbergen aanbieden.

In Steenbergen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 68%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Steenbergen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Steenbergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Steenbergen op 68%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Steenbergen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Steenbergen
kaart rijscholen Steenbergen

Statistieken voor Steenbergen

3

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Steenbergen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Steenbergen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Steenbergen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Steenbergen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Steenbergen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Steenbergen?

  Er zijn 3 rijscholen in Steenbergen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Steenbergen?

  De beste rijschool van Steenbergen is Rijschool Hagenaars t.h.o.d.n. LesGo met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Steenbergen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Steenbergen is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Steenbergen?

  Een rijles bij een rijschool in Steenbergen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Steenbergen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Steenbergen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Steenbergen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Steenbergen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Steenbergen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Steenbergen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.