Rijscholen in Terheijden

3 rijscholen gevonden in Terheijden

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Terheijden of omgeving! Woon je niet in Terheijden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Terheijden werken ook in plaatsen als Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Langeweg, Made, Oosterhout, Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, of Zevenbergschen Hoek

Slagingskans in Terheijden

Er zijn in Terheijden 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 72%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Breda (47), Made (2), Oosterhout (22), Prinsenbeek (3), Terheijden (3), Teteringen (1), Wagenberg (1), en Zevenbergschen Hoek (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Terheijden aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Terheijden kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Terheijden uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Breda. Daar zijn 47 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Breda op 49%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Terheijden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Terheijden
kaart rijscholen Terheijden

Statistieken voor Terheijden

3

rijscholen

72%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Terheijden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Terheijden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Terheijden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Terheijden?

  Er zijn 3 rijscholen in Terheijden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Terheijden?

  De beste rijschool van Terheijden is Rijschool Hurks met een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Terheijden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Terheijden is 72%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Terheijden?

  Een rijles bij een rijschool in Terheijden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Terheijden volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Terheijden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Terheijden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Terheijden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Terheijden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Terheijden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.