Rijscholen in Tollebeek

1 rijschool gevonden in Tollebeek

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Tollebeek of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Tollebeek woont of in de buurt zoals in Emmeloord, Espel, Nagele, Schokland, Tollebeek, of Urk, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Tollebeek

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Tollebeek ook een aantal rijscholen. In Emmeloord (9), Tollebeek (1), en Urk (5) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Tollebeek geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Tollebeek heb je in Urk. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 63%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmeloord. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmeloord op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Tollebeek of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Tollebeek
kaart rijscholen Tollebeek

Statistieken voor Tollebeek

1

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Tollebeek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Tollebeek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Tollebeek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Tollebeek?

  Er is 1 rijschool in Tollebeek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Tollebeek?

  De beste rijschool van Tollebeek is Rijschool Henk Romkes met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Tollebeek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Tollebeek is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Tollebeek?

  Een rijles bij een rijschool in Tollebeek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Tollebeek volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Tollebeek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Tollebeek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Tollebeek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Tollebeek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Tollebeek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.