Rijscholen in Vinkeveen

1 rijschool gevonden in Vinkeveen

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Vinkeveen of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abcoude, Achterveld, Amstelhoek, Amstelveen, Baambrugge, Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Mijdrecht, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Noorden, Uithoorn, Vinkeveen, Vreeland, Waverveen, Wilnis, of Woerdense Verlaat woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Vinkeveen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Vinkeveen

We hebben in Vinkeveen maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Vinkeveen kunnen kijken, zoals in Abcoude (2), Achterveld (1), Amstelveen (17), Breukelen (4), Loenen aan de Vecht (1), Mijdrecht (4), Uithoorn (6), Vinkeveen (1), en Woerdense Verlaat (2).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Achterveld uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amstelveen. Daar zijn 17 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amstelveen op 50%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Vinkeveen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Vinkeveen
kaart rijscholen Vinkeveen

Statistieken voor Vinkeveen

1

rijscholen

81%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Vinkeveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Vinkeveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Vinkeveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Vinkeveen?

  Er is 1 rijschool in Vinkeveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Vinkeveen?

  De beste rijschool van Vinkeveen is Autorijschool "Succes II" met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Vinkeveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Vinkeveen is 81%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Vinkeveen?

  Een rijles bij een rijschool in Vinkeveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Vinkeveen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Vinkeveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Vinkeveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Vinkeveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Vinkeveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Vinkeveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.