Rijscholen in Voorschoten

6 rijscholen gevonden in Voorschoten

Ben je op zoek naar een rijschool in Voorschoten of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Voorschoten woont of in de buurt zoals in Den Haag, Gelderswoude, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, of Zoeterwoude, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Voorschoten

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Voorschoten waaruit je kunt kiezen.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 61% doen rijscholen in Voorschoten het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Voorschoten een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Voorschoten
kaart rijscholen Voorschoten

Statistieken voor Voorschoten

6

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Voorschoten

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Voorschoten en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Voorschoten en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Voorschoten zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Voorschoten

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Voorschoten?

  Er zijn 6 rijscholen in Voorschoten waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Voorschoten?

  De beste rijschool van Voorschoten is Auto- en motorrijschool Ton Verhoeven met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Voorschoten?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Voorschoten is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Voorschoten?

  Een rijles bij een rijschool in Voorschoten kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Voorschoten volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Voorschoten kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Voorschoten en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Voorschoten rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Voorschoten te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Voorschoten heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.