Rijscholen in Wagenberg

1 rijschool gevonden in Wagenberg

Ben je op zoek naar een rijschool in Wagenberg of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Wagenberg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Wagenberg werken ook in plaatsen als Breda, Den Hout, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Langeweg, Made, Oosterhout, Prinsenbeek, Terheijden, Wagenberg, of Zevenbergschen Hoek

Slagingskans in Wagenberg

We hebben in Wagenberg maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Wagenberg kunnen kijken, zoals in Breda (47), Made (2), Oosterhout (22), Prinsenbeek (3), Terheijden (3), Wagenberg (1), en Zevenbergschen Hoek (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Terheijden uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Breda. Daar zijn 47 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Breda op 49%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wagenberg of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wagenberg

Statistieken voor Wagenberg

1

rijscholen

40%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wagenberg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wagenberg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wagenberg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wagenberg?

  Er is 1 rijschool in Wagenberg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wagenberg?

  De beste rijschool van Wagenberg is Ad-Jan Avontuur t.h.o.d.n. Lesgo met een gemiddeld slagingspercentage van 40%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wagenberg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wagenberg is 40%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wagenberg?

  Een rijles bij een rijschool in Wagenberg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wagenberg volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wagenberg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wagenberg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wagenberg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wagenberg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wagenberg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.