Rijscholen in Warmenhuizen

1 rijschool gevonden in Warmenhuizen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Warmenhuizen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Warmenhuizen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Warmenhuizen werken ook in plaatsen als Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Burgerbrug, Dirkshorn, Groet, Koedijk, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Petten, Schagen, Schoorl, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Zijdewind, of Zuid-Scharwoude

Slagingskans in Warmenhuizen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Warmenhuizen ook een aantal rijscholen. In Alkmaar (30), Bergen (3), Dirkshorn (1), Koedijk (1), Noord-Scharwoude (2), Oudkarspel (1), Petten (2), Schagen (7), Schoorl (1), Tuitjenhorn (1), Waarland (1), Warmenhuizen (1), en Zuid-Scharwoude (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Warmenhuizen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Warmenhuizen heb je in Oudkarspel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Warmenhuizen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Warmenhuizen
kaart rijscholen Warmenhuizen

Statistieken voor Warmenhuizen

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Warmenhuizen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Warmenhuizen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Warmenhuizen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Warmenhuizen?

  Er is 1 rijschool in Warmenhuizen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Warmenhuizen?

  De beste rijschool van Warmenhuizen is pebe drive met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Warmenhuizen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Warmenhuizen is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Warmenhuizen?

  Een rijles bij een rijschool in Warmenhuizen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Warmenhuizen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Warmenhuizen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Warmenhuizen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Warmenhuizen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Warmenhuizen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Warmenhuizen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.