Rijscholen in Wieringerwaard

2 rijscholen gevonden in Wieringerwaard

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Wieringerwaard of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Wieringerwaard woont of in de buurt zoals in 't Zand, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, Haringhuizen, Kolhorn, Lutjewinkel, Oudesluis, Schagen, Schagerbrug, Slootdorp, Westerland, of Wieringerwaard, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Wieringerwaard

Er zijn in Wieringerwaard 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 53%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Anna Paulowna (2), Schagen (7), Slootdorp (1), en Wieringerwaard (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Wieringerwaard aanbieden.

In Slootdorp ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 69%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wieringerwaard.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Schagen. Daar zijn 7 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Schagen op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wieringerwaard. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wieringerwaard
kaart rijscholen Wieringerwaard

Statistieken voor Wieringerwaard

2

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Wieringerwaard

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Wieringerwaard en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wieringerwaard en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wieringerwaard zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wieringerwaard

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wieringerwaard?

  Er zijn 2 rijscholen in Wieringerwaard waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wieringerwaard?

  De beste rijschool van Wieringerwaard is Autorijschool Westkop.nl met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wieringerwaard?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wieringerwaard is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wieringerwaard?

  Een rijles bij een rijschool in Wieringerwaard kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wieringerwaard volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Wieringerwaard kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wieringerwaard en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wieringerwaard rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wieringerwaard te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wieringerwaard heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.