Rijscholen in Willemsoord

2 rijscholen gevonden in Willemsoord

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Willemsoord of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Baars, Basse, Blesdijke, De Blesse, De Bult, De Hoeve, De Pol, Eesveen, IJsselham, Marijenkampen, Nijensleek, Oldeholtpade, Oldemarkt, Paasloo, Peperga, Steenwijk, Steenwijkerwold, Steggerda, Tuk, Vinkega, Wilhelminaoord, Willemsoord, Witte Paarden, Wolvega, of Zuidveen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Willemsoord. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Willemsoord

In Willemsoord hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 43% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Oldemarkt (1), Steenwijk (5), Steenwijkerwold (1), Tuk (1), Willemsoord (2), en Wolvega (9) rijscholen gevonden die in Willemsoord rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Willemsoord kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Oldemarkt uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wolvega. Daar zijn 9 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wolvega op 51%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Willemsoord. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Willemsoord
kaart rijscholen Willemsoord

Statistieken voor Willemsoord

2

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Willemsoord

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Willemsoord en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Willemsoord en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Willemsoord zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Willemsoord

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Willemsoord?

  Er zijn 2 rijscholen in Willemsoord waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Willemsoord?

  De beste rijschool van Willemsoord is GijsRijbewijs met een gemiddeld slagingspercentage van 57%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Willemsoord?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Willemsoord is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Willemsoord?

  Een rijles bij een rijschool in Willemsoord kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Willemsoord volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Willemsoord kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Willemsoord en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Willemsoord rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Willemsoord te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Willemsoord heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.