Rijscholen in Winterswijk

6 rijscholen gevonden in Winterswijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Winterswijk of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bredevoort, Groenlo, Vragender, Winterswijk, Winterswijk Brinkheurne, Winterswijk Corle, Winterswijk Henxel, Winterswijk Huppel, Winterswijk Kotten, Winterswijk Meddo, Winterswijk Miste, Winterswijk Ratum, of Winterswijk Woold woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Winterswijk. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Winterswijk

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Winterswijk waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Winterswijk ligt op 64%. Dat is met 7% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Winterswijk gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Winterswijk
kaart rijscholen Winterswijk

Statistieken voor Winterswijk

6

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Winterswijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Winterswijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Winterswijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Winterswijk?

  Er zijn 6 rijscholen in Winterswijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Winterswijk?

  De beste rijschool van Winterswijk is Verkeersschool te Winkel met een gemiddeld slagingspercentage van 94%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Winterswijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Winterswijk is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Winterswijk?

  Een rijles bij een rijschool in Winterswijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Winterswijk volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Winterswijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Winterswijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Winterswijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Winterswijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Winterswijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.