Rijscholen in Zoeterwoude

4 rijscholen gevonden in Zoeterwoude

Ben je op zoek naar een rijschool in Zoeterwoude of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Zoeterwoude, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Zoeterwoude werken ook in plaatsen als Arkel, Benthuizen, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Gelderswoude, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Nootdorp, Oegstgeest, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer, of Zoeterwoude

Slagingskans in Zoeterwoude

Er zijn in Zoeterwoude 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 54%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Arkel (1), Benthuizen (1), Berkel en Rodenrijs (12), Den Haag (235), Hazerswoude Dorp (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Leiden (32), Leiderdorp (14), Leidschendam (10), Nootdorp (11), Oegstgeest (5), Valkenburg (6), Voorschoten (6), Wassenaar (8), Zoetermeer (54), en Zoeterwoude (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Zoeterwoude aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Zoeterwoude kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Hazerswoude Dorp uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Haag. Daar zijn 235 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Haag op 45%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Zoeterwoude. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zoeterwoude
kaart rijscholen Zoeterwoude

Statistieken voor Zoeterwoude

4

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zoeterwoude

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zoeterwoude en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zoeterwoude en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zoeterwoude zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zoeterwoude

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zoeterwoude?

  Er zijn 4 rijscholen in Zoeterwoude waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zoeterwoude?

  De beste rijschool van Zoeterwoude is Autorijschool Marcel Turk met een gemiddeld slagingspercentage van 65%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zoeterwoude?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zoeterwoude is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zoeterwoude?

  Een rijles bij een rijschool in Zoeterwoude kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zoeterwoude volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Zoeterwoude kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zoeterwoude en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zoeterwoude rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zoeterwoude te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zoeterwoude heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.