Rijscholen in Zwanenburg

3 rijscholen gevonden in Zwanenburg

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Zwanenburg of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Zwanenburg zoals De Bilt, De Meern, Hagestein, Houten, IJsselstein, Lopik, Lopikerkapel, Mijdrecht, Nieuwegein, Ossenwaard, Tull en 't Waal, Utrecht, Vianen, of Zwanenburg dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zwanenburg

In Zwanenburg hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 50% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in De Bilt (4), De Meern (18), Hagestein (2), Houten (12), IJsselstein (16), Lopik (3), Mijdrecht (4), Nieuwegein (24), Utrecht (80), Vianen (10), en Zwanenburg (3) rijscholen gevonden die in Zwanenburg rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Zwanenburg kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Nieuwegein uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Utrecht. Daar zijn 80 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Utrecht op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Zwanenburg. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zwanenburg
kaart rijscholen Zwanenburg

Statistieken voor Zwanenburg

3

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zwanenburg

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zwanenburg en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zwanenburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zwanenburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zwanenburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zwanenburg?

  Er zijn 3 rijscholen in Zwanenburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zwanenburg?

  De beste rijschool van Zwanenburg is Rijschool Ge van Aken met een gemiddeld slagingspercentage van 65%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zwanenburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zwanenburg is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zwanenburg?

  Een rijles bij een rijschool in Zwanenburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zwanenburg volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Zwanenburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zwanenburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zwanenburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zwanenburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zwanenburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.